Positive,
Energetic,
successful!

The VIBE is de plek voor begeleidt te worden naar gegarandeerd resultaat naar een positief, energievol & succesvol leven.

THE VIBE

In The Vibe ligt de focus op een professionele coaching van hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak voor iedereen. Het doel van The Vibe is het creëren van een echte thuis, waar iedereen zich welkom voelt.

Iemand die zich comfortabel en thuis voelt, traint met plezier, behaalt zijn/haar doelen en houdt het langer vol. In veel gevallen wordt sporten zelfs een verslaving of een noodzakelijkheid gewoonte. Vanuit deze filosofie richtte Fré The Vibe op. Het verschil maken we met een persoonlijke aanpak, kennis van zaken, kleinschalig met het oog op klantvriendelijkheid, met vooral plezier en gezelligheid!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK WAARIN WE SAMEN DOORNEMEN HOE WE U PERSOONLIJK KUNNEN BEGELEIDEN.

PERSONAL TAINING

Een persoonlijk doel, maar je weet niet hoe deze te behalen? 

Samen met uw Personal Viber maak je wu persoonlijk plan op naar een fitter en gezondere levensstijl.

SGT

In deze groepstrainingen tot maximum 8 personen gaan we algemeen te werk voor het verbeteren van onze conditie, kracht en mentale weerbaarheid. 

We focussen ons op ‘overall’ trainingen en 4 weeks programma’s. 

Mindset Coaching

Je kan bij de VIBE terecht voor ‘your inner VIBE’. Samen met uw coach, gaan we uw mindset, mentale weerbaarheid en positiviteit versterken.

B2BCORPORATE WORK

The VIBE zet zich in voor een productiever team van werknemers met focus op positiviteit, groepsfeer en een gezond personeel. 

Contacteer ons voor uw pakket op maat. 

VIBE CLASSES

Contacteer ons!

Success! thankyou for join us
Warning! thankyou for join us

or Visit

Vanwege de Corona-maatregelen zijn er wijzigingen in het lesrooster. Laat ons weten in welke klas je wilt en we zorgen dat het gebeurt! We zijn elke dag open! Vanaf nu.