de kwaliteitsvolle professionele begeleiding en een persoonlijke aanpak voor iedereen

HET DOEL VAN DE VIBE IS OM EEN ECHT THUIS TE CREËREN, WAAR IEDEREEN ZICH WELKOM VOELT.

THE VIBE

In The Vibe ligt de focus op een professionele coaching van hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak voor iedereen. Het doel van The Vibe is het creëren van een echte thuis, waar iedereen zich welkom voelt.

Iemand die zich comfortabel en thuis voelt, traint met plezier, behaalt zijn/haar doelen en houdt het langer vol. In veel gevallen wordt sporten zelfs een verslaving of een noodzakelijkheid gewoonte. Vanuit deze filosofie richtte Fré The Vibe op. Het verschil maken we met een persoonlijke aanpak, kennis van zaken, kleinschalig met het oog op klantvriendelijkheid, met vooral plezier en gezelligheid!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK WAARIN WE SAMEN DOORNEMEN HOE WE U PERSOONLIJK KUNNEN BEGELEIDEN.

GROEP

In onze groepslessen creëren we onze VIBE! Ongeacht je leeftijd of niveau, train je verantwoord en altijd onder professionele begeleiding met andere mensen. 

Boksen

Iedereen kan boksen! Tijdens dit intensief uur wordt je conditie aangescherpt samen met stevig verbeteren van je boks- en traptechnieken. 

Personal Training

Een persoonlijk doel, maar je weet niet hoe deze te behalen? 

Samen met uw Personal Viber maak je wu persoonlijk plan op naar een fitter en gezondere levensstijl.

B2BCORPORATE WORK

The VIBE zet zich in voor een productiever team van werknemers met focus op positiviteit, groepsfeer en een gezond personeel. 

Contacteer ons voor uw pakket op maat. 

MASSEUR

In The Vibe ligt de focus op hoogwaardige professionele begeleiding en een persoonlijke benadering voor iedereen. Het doel van The Vibe is om een echt thuis te creëren, waar iedereen zich welkom voelt.

TEAM Vibe

...
Fré Jans
Creator of The VIBE

Al vanaf 16 jaar stond ik als tennistrainer op het veld met de nodige opleidingen. Dit gecombineerd met mijn studies als Physical Coach en Personal trainer, was dit de ideale stap naar een eigen box.

VIBE CLASSES

Contacteer ons!

Success! thankyou for join us
Warning! thankyou for join us

or Visit

Vanwege de Corona-maatregelen zijn er wijzigingen in het lesrooster. Laat ons weten in welke klas je wilt en we zorgen dat het gebeurt! We zijn elke dag open! Vanaf nu.